over breien

 

Beter om te beginnen met breipatronen van verschillende monsters

Het is beter om te beginnen met breipatronen, van samples van verschillende gebreide badpak

Beginners breiers over de naalden om te beginnen met monsters van verschillende breipatronen (we hebben gepresenteerd een enorme selectie van patronen - jacquard, fishnet, vanuit de ruimte, met de beweging van lussen, verschillende soorten rubbers en vele anderen) die ook een gedetailleerde beschrijving of schema, en soms beide verbonden aan de regeling zijn meestal symbolen, je leert van elkaar te onderscheiden, het allerbelangrijkste, ervaring, geduld en hard werken

Voor veel mensen is het probleem sokken, een bepaald probleem.. - Het vyvyazyvanie hakken, maar geloof me, niet zo eng als het klinkt, probeer het en zie voor jezelf.  Blijven breien mutsen, baretten, sjaals  of wanten - eenvoudige, nuttige en noodzakelijke dingen met betrekking tot zichzelf of geliefden, en te breien voor kinderen in het algemeen is een plezier en de vreugde die je zal je kind te leveren, geloof me.

Mastering the spaken, kun je niet stilstaan ​​bij de sjaals, kan een koppeling Unpretentious  vesten, bezrukavochki spaken  .  Tegen de zomer Trakteer uzelf naar boven, de val -  mooie vacht.  Hoe prachtig te koesteren in de open haard of gewoon op de bank tv kijken in uw favoriete warme trui, niet ontnemen aandacht, en de tweede helft, met een geest zijn ze sterk, maar moeten nog meer zorg van het kind.  Rokken en jurken  of overgooiers samenhangende spaken  , En zelfs een opengewerkte patroon, over het algemeen bewonderd, die is ingebakken is achterhaald dergelijke schoonheid.

Het is allemaal in je verbeelding.  Voor de liefhebbers van gebreide kledingstukken heeft een enorme verscheidenheid aan modellen van verschillende jassen in elk formaat, stijl en met de beschrijving en aanbevelingen op het garen, de spaken.  Voor de jonge en durf zijn modellen gebreide badpakken , hier wordt u precies een en alleen bij zonnen en rust.  Bolero, Schrage  - Het is modieus, praktisch, relevant te allen tijde.

Verschillende modellen van jassen, verbonden spaken  Laat u niet onverschillig, kunt u om het te binden in een keer.  Nu is het erg in de mode te zijn gebreide accessoires, zoals  tas of een paraplu of een riem (ja, het was een riem - het kan ook gebreid).  Door het koppelen van het speelgoed van uw kind zullen dankbaar ontvangen van hem, wordt ze de favoriete voor hem, want in het de warmte en liefde voor mijn moeder (en misschien papa, immers sommige mannen breien).

Geef comfort en warmte kunnen  die verband houden met breien sjaals, stola's  s, door de manier, een geweldig cadeau voor elke vrouw, vooral als ze zelf niet weet hoe om te breien.  Een kleed of deken capes op het meubilair  servetten of tafelkleden, indien deze niet in het appartement, althans in het land - net magie en heldendom craftswomen, want het is een groot en moeizaam werk.  En als je een huisdier, bijvoorbeeld een hond, waarom en het niet dragen?

Tie blouse of pak,  sokken en zelfs broek, let op uw huisdier zal gewoon otpadno.  Nu een veel mogelijkheden in termen van informatie (internet, tijdschriften, boeken en handleidingen op diverse breien), gereedschappen en garens voor elke smaak en budget, hoeft alleen maar te weten wat je wilt, maar niet wegvagen alles in de winkel op een rij. Gebaseerd op materialen VSE-sama.ru

maaswerk, zwemkleding, baret, breien, gebreide zwembroek, yo