over breien

 

Breien jas

Gebruik de vijf korte         spaken, of een rondbreinaald, dial         primaire lus kan elk van de gegevens         manieren. Cirkel wordt gevormd         provyazyvaniem de eerste rij. Breinaald jacketAls de         Stocking een cirkel patroon uitgevoerd in         die op het gezicht (buitenste) zijde van de         alleen het gezicht scharnier, brei alle rijen         gezicht.

Als we willen breien in een cirkel         patronen aan de hand van schema's, zelfs in de rangen         regelingen te breien, zodat         behouden van de structuur van het patroon.  Dat is         lus dat, wanneer uitgevoerd op een patroon         twee spaken moeten binden aan de regeling in         zelfs sommige gezicht als breien op         rondrennen en averecht         integendeel.

Maar zodra het breien van         cirkel is gebroken, en een aantal         serie gaan we terug (bijvoorbeeld,         door breien in een cirkel moet in         regelen een specifieke locatie voor de incisie         bliksem trui met raglanmouwen)         het zal niet breien in een cirkel, en         de gebruikelijke breien, als de twee spaken. In         dit geval, en die bij St st,         zelfs series (verkeerde kant)         provyazyvaem av loops, en,         het uitvoeren van een patroon-gebaseerde regelingen, zelfs         serie (verkeerde kant) brei over         schema's.

Wat biedt de toekomst, na een reeks van         aantal primaire loops  In zekere zin hebben we         voorafgaand aan de gebeurtenis, maar het krijgen van         bepaalde informatie is         rechtvaardigt.  De scharnieren van de eerste reeks         verdiend op een van de naald bovenstaande gegevens         manieren om een ​​provyazyvaem start         Afhankelijk van wat we         in feite, te gaan         uit te voeren.

Als we gaan de plank binden         en de achterkant van de jas, die beginnen naar beneden         afwerking strip, een rubberen band, dan         de voorste rij starten breien een gezicht, een         zelfkant of k2, averecht twee.         Als je begint in St st, de eerste         nummer en vervolgens al het breien oneven rijen         gezichts-loops, en zelfs -         averecht.

Met betrekking tot de verschillende behandeling         patronen van verschillende operaties         zal toenemen als functie van         van de figuur.  Daarom, voordat         verplaatsen van een eerste reeks van loops         aantal k Knitting, we moeten leren kennen         met de techniek van de individuele         breitechnieken in de         volgorde waarin ze         worden gegeven in de tabel legende.

Knitting gerekruteerd uit loops         verschoven van de rechterhand naar zijn linker,         houd het met je duim en middelvinger en         wijsvinger om haar vinger         weinig steun.  Pointing         vinger werkt als een regulator         fokkerij dichtheid (als het de draad trekt         lus komt dichter en vice versa). In         de rechterhand naald nog een;         houdt haar duim en wijsvinger         vingers, de vingers sprak alleen         weinig steun.  Nu kunnen we         om te beginnen ... Gebaseerd op materialen van breien-info.ru

regeling, patroon, loop naald