over breien

 

Breien op bestelling

Knitting bestellen Als u een jonge moeder die is op zoek naar extra inkomen, is het het beste om een ​​bron van inkomsten te zoeken onder uw hobby's en interesses. Immers, voor iedereen geen geheim dat is de ideale baan waarvan de uitvoering is leuk!

Ik, bijvoorbeeld, met ongeveer vijftien jaar verzot op breien. In eerste instantie was ik breien maar een haak, en het was vooral een variatie van dingen als kanten kraag en salfetochek alle soorten en maten. Maar zodra ik had het geduld en de wens om dat vyvyazat zorgen eerste echt grote ding, dat was een beetje oud onderwerp.

Bewondering van alle familieleden en vrienden deden hun werk, en ik ging op weg als de schepper van gebreide goederen. Breien op de order moet worden toegegeven dat ik nooit had gedacht van een dergelijke vorm van de winst, zoals breien op bestelling gemaakt. Het is mijn hobby, die ook kunt u uw garderobe updaten en ziet er geweldig uit onder de meest minimale kosten.

Na verloop van tijd leerde ik om te breien en breien, aanzienlijk uit te breiden zijn gamma van patronen en technieken van breien machines. In mijn kast vestigden geweldige jassen en truien, gebreide mini-jurken en zelfs twee stijlvolle vest.     Maar hoe hij zijn hobby een bron van inkomsten te maken, dacht ik alleen maar na de geboorte. Niet dat geld in de familie was niet genoeg: immers, een goede man verdiend, en kan gemakkelijk een gezin.

Echter, ik ben niet gewend aan de afwezigheid van hun eigen verdiensten, dus op zoek gegaan naar alternatieven. En een van hen was gewoon breien op bestelling gemaakt. Breien op de order ik begon, uiteraard, met advertenties. Ongeveer tien op internet zijn geplaatst op verschillende websites. Nog ongeveer vijf een verschillende kranten gaven: het is helemaal niet, immers is dit de beste het Internet! En ook vertellen hun vrienden dat besloten om te gaan knit om te bestellen.

Haken en naalden van alle soorten en maten, ik heb een lange tijd had, patronen en tijdschriften met modellen waren ook aanwezig.     Niet alleen had genoeg klanten. Maar in de tijd dat ze verschenen! In eerste instantie riep een jong meisje die 'niet wist wat ze wilde, maar in meer of die niet hebben. "

Ik nodigde haar uit naar zijn huis en liet enkele van zijn eigen kant-en-klare modellen. Ze vond vooral de twee visnet blouse, en beval ze iets wat lijkt op, maar in een andere kleur. We bespraken de prijs van het werk, en ik legde aan een cliënt, hetgeen wenselijk is om het garen te kopen voor dit product.     Drie dagen later bracht de spullen, en ik ging aan het werk.

Knitting in orde hier, is het noodzakelijk om de zeer belangrijke voordeel onthouden, in het bijzonder breien thuis. U kunt dit doen het alleen als je je comfortabel voelt, bijvoorbeeld wanneer de baby in slaap valt of iemand van de familie zou met hem spelen. U kunt kiezen uit de tijd en het tempo van het werk, zodat er geen band te veel, en om in staat zichzelf te rusten. Dan is alles zal blijken prima!

Knitting naar So bestellen, na twee weken van mijn eerste klant kwam terug voor haar blouse. Breien te bestellenZe was verrukt! Dit meisje werd later mijn favoriete zakazchica. Hoewel onze smaak in de mode viel, ze gaf me altijd de vrije loop, vertrouwend op mijn visie op de toekomst te dingen.     Moeten we echter erkennen dat niet alle klanten zijn zo trouw en neproblemny.

En deze stelling bevestigd tweede klant, dat verscheen een week na de voltooiing van de eerste orde. Ondanks het feit dat ik streng was al het nodige voor de toekomst trui voldaan, is het niet zo eindigen als de manier waarop hij zat op haar figuur. Ik ben zeer gevoelig voor kritiek, en hoewel in het algemeen een klant maakte mij als het ding, ik ben nog steeds erg bezorgd over, zo liet zij niet helemaal tevreden met hun uiterlijk.

Breien bestellen bij deze gelegenheid wil ik u adviseren om altijd uit te leggen aan uw potentiële klanten zal er zo uitzien of dat ding. Sommige klanten hebben de neiging om stijlen die ze niet past kiezen. Kan bijvoorbeeld nogal mollige vrouw vragen om delicate strakke trui garen, pareleffect stropdas. Voel je vrij om ze te corrigeren en hen te adviseren meer geschikte mogelijkheden!

Want uiteindelijk, zeker tevreden zakazchica om u terug voor het nieuwe ding! Zodra ik nieuwe orders te krijgen, heb ik geleerd om te breien meer zelfvertrouwen en meer vertrouwen.

En ik had een paar vaste afnemers. Breien aan een ander praktisch advies om van alle soorten garens die vallen in uw handen, Tie kleine monsters van een eenvoudige viskeuze of andere patronen, over de grootte van tien bij tien centimeter of iets meer. Neem een ​​kleine steekproef van een dergelijke directory en je zal veel gemakkelijker om uit te leggen zakazchica ziet er als dit of dat garen in de vorm van afgewerkte dingen.

Daarnaast, visuele ontwerpen hebben altijd meer geloofwaardigheid bij potentiële kopers. Nu voorbij meer dan twee jaar geleden toen, zoals ik al onder de knie breien op bestelling gemaakt. Ik hou echt van deze manier van het aantrekken van inkomsten.     Soms heb ik aan de klanten te waarschuwen voor de lange termijn prestaties van orders, als de tijd te allen tijde is niet genoeg, maar het is echt een veel suggesties.

Dit is vooral duidelijk in het begin van elk seizoen, toen bijna alle vrouwen willen vernieuwen en vullen je garderobe. Breien op de order moet niet bang zijn om te werken met nieuwe materialen en ontwerpen. Als je ervaring je vertelt dat iets als je gedaan hebt, je zeker aankan deze tijd. Temeer omdat het breien is zeer gunstig, want je kunt altijd ontbinden slecht element van het product weer te binden het!

En op hetzelfde moment en wat oefening in de prestaties van nieuwe technieken. Dus veel succes in zijn nieuwe uitdagingen! Gebaseerd op materialen otlichnica.com

Gerelateerde berichten:
  1. cap

delicaat, de jurk, naald, patroon, breien