over breien

 

Het beheersen van het breien kan een paar uur te zijn

Om te leren breien mogelijk is voor een paar uur regeling

In de oude dagen, kon bijna elke vrouw die perfect de kunst van het breien voor twee of vijf spaken, en eenvoudig hun eigen handen een "wonder filament" - wanten, sokken, een sjaal of een gezellige trui - voor zichzelf, hun geliefden of gewoon te bestellen.  Echter, de  breipatronen uit tijdschriften van vandaag is erg populair, en dat is opmerkelijk - trok het niet alleen vrouwen, maar sommige mannen.

Wat is er zo aantrekkelijk is in de dikke Hanks garen en fijne naalden, die, ondanks een overvloed aan mooie kleren in de moderne winkels, vele porukodelnichat en trekt in je vrije tijd?  Om te beginnen, dat hij  proces Knitting letterlijk fascinerend.  Lus over oogje, gezichts-, Wrong - en geleidelijk wordt het een canvas draad.

Een slimme breister kan eenvoudig uitvoeren wat ingewikkeld patroon dat elke vorm zullen geven aan hun breien, garens van verschillende kleuren mengen - als kunstenaar verf. In het kort,  breien - het werkt!  Een andere reden om lief te breien - het is de liefde van familie en het verlangen om hen omringen met warmte en zorg.

Wat gift niet kopen, maar ik zou niet voor een dierbare is niets meer dan met de hand gebreide trui, of wanten, of de meest gewone uitziende sjaal, die een draad die u weefde met hun soort gedachten en wensen.  Maar dat is niet alles.  Als je van unieke dingen, zoals die bestaan ​​in een enkel geslacht, dan  breien zal u zich met dergelijke nieuwe dingen.

Zelfs als twee meesters binden aan haar blouse, begeleid door een enkele regeling - het goede, en vandaag, valt tijdschriften over breien, en een groot aantal regelingen voor de Knitting kunt u gratis downloaden op het internet - is nog steeds in resulterende model zal anders zijn.  Tot slot, breien verzacht de koele en dient als een "genezen" van alle stress.

Dus als je vaak het gevoel nerveus of - niet drinken valeriaan, start breien!  Denkt u dat moeilijk - om te leren breien, als je nog nooit hebt geprobeerd? Helemaal niet.  Bij sommige diligence  leren breien kan een paar uur te zijn. Natuurlijk, de tijd nemen om te leren "voelen" thread - de spanning (veel beginnende breisters breien krijgt te los of te strak) en andere "wijsheid".

Het is niet nodig om te beginnen met het breien truien c complex model met veel vlechten, niet te hebben over de vereiste vaardigheden. Een eenvoudige sjaal of een klein stuk speelgoed - het internet is  een veel breipatronen heerlijke speelgoed, en downloaden schema is geheel gratis - niet per se uitgeven aan dure tijdschriften.  Samenvattend een beetje, we zeggen dat  breien - passie, die brengt het karakter (! ja, ja, hoeveel doorzettingsvermogen en geduld nodig is meesters om een ​​mooi en nuttig ding stropdas), ontwikkelt creativiteit - vele naaister komen zelf met tekeningen en  model voor het breien. En toch - zou nooit toestaan ​​te vervelen! Gebaseerd op materialen www.uzelok.ru

Gerelateerde berichten:
  1. haak
  2. Knitting shirtfronts

breien, haken, breien regeling, breien, regeling