over breien

 

Het breien van de meest populaire vorm van handwerken

Knitting. Breiwerk  Breien - oude, maar nog steeds de meest populaire vorm van handwerken. Passeren door de eeuwen heen, heeft het bereikte onze dagen in een rij en werd favoriete bezigheden van de vrouw.  Met elk voorbijgaand jaar en beweren uitgebreider.  Dat is niet verwonderlijk. Knits zijn universeel en uniek. Breien is divers, spannend en voor iedereen toegankelijk.

Een heleboel dingen die nodig zijn in het dagelijkse leven, kunnen hun eigen handen, met veel plezier.  Een bal van garen met breinaalden zijn beladen met onbegrensde mogelijkheden.  Voor het breien garen of niet ongeschikt's saai - gewoon nodig hebt om elke andere wedstrijd.

Een boeiende werken - selectie van materialen: garen, kleur patroon, stijl, en natuurlijk, de creatie van het product brengt u veel plezier en tevredenheid. Soms lijkt het erop dat geleidelijk onder de invloed van de heks magie paar breinaalden en garen beruchte glomerulaire!  Zoek een man die breit, is het moeilijk, en bij vrouwen, handwerk is erg populair en liefde.

Ik betwijfel of je vindt een vrouw in zijn leven is niet geassocieerd met ten minste een ding.  Een vrouw, die zich bezighouden met handwerken, ten alle tijden gepersonifieerd vrouwelijkheid voorzieningen. Related ding, die tederheid, zorg, liefde en warm het lichaam en de ziel geïnvesteerd.  Geen wonder dat ze zeggen dat de dingen in verband met hun handen, een aantal speciale kracht hebben.

Ze zijn uniek en kunnen op geen enkele wijze vergeleken met de fabriek producten.  Als u graag fantaseren en knutselen, als je moe bent van het leven in een omgeving standaarden, en u wilt iets origineels en uniek te creëren - iets gaan breien met behulp van naalden. Hoeveel mooie en nuttige dingen kunnen worden gemaakt.  Zoals elke kunst,  breien kan niet stilstaan.

In de afgelopen jaren, het aanbieden van niet-traditionele wijze breigoed met inleg van leder of stof, afgezet met veren of vacht riemen, geborduurd in zijde of fijn glitter. Op onze site vindt u een spectaculair model schema van breien, comfortabel en stijlvol voor het dagelijks leven en vakanties, sport en vrouwelijk, kinderen en mannen. Maar een ding verenigt hen - prachtige lijn van diagonaal patronen. We hopen dat het scala van mogelijkheden zal u inspireren om een ​​nieuwe mooie kleren te maken. Gebaseerd op materiaal van knit-in-fashion.ru

regeling, breien, haken diagrammen, breien, haken, patroon