over breien

 

Breien

Knitting - Wat is dit?  Breien - een van de meest interessante en nuttige vormen van handwerken. Veel mooie, noodzakelijk in het dagelijks leven van de producten kan worden bereikt door te weten hoe te breien. Knitting ajourIn onze tijd, geen enkele vrouw kan zich voorstellen zonder trendy gebreide mutsen, sjaals, truien. In deze sectie zal worden voorgelegd aan het model van feestelijke mode en vrijetijdskleding voor elk seizoen voor u en uw kinderen, evenals een gedetailleerde beschrijving van elk model.

In een mode - ruches, ruches en franjes, hoeden en handtassen.  Een goede aanvulling op de modellen zal altijd in de vorm van kralen, accessoires, riemen, sjaals, handschoenen, etc.  Visnet tops, rokken en tunieken, haakwerk, routinematig opgenomen in de zomergarderobe van onze dames, vooral als ze zijn gemaakt van natuurlijke garens.  Kwamen de koude herfst dagen?

Wat leuk om een ​​warme trui of jas die is gekoppeld aan hun handen dragen!  Degenen onder jullie die nog niet tijd gehad om een ​​warm ding stropdas, wanhoop niet. Hier vindt u fascinerend model dat kan snel en eenvoudig worden gekoppeld, een grote selectie van de meest modieuze kleuren truien, jassen, haak-, sport-truien voor mannen, evenals een breed scala aan verschillende trendy dingen voor je kinderen.  Hou je van knutselen?

Probeer om uw huis gezellig en aangename plek voor familie en vrienden?  Dit alles is geen probleem, je moet alleen leren technieken van borduren, of haken, en hoeveel leuke snuisterijen die u kunt maken: servetten, tafelkleden, kussens en gordijnen versier je huis en creëren een bijzondere sfeer. Gebaseerd op materialen VSE-sama.ru

Gerelateerde berichten:
  1. yo

jurk, opengewerkte, haken, haken, breien