over breien

 

Breibekende oude ambacht

Breien bekende en zeer oud ambacht. In eerste instantie was dit alleen gedaan door mannen, maar gaandeweg viel in de handen breien vrouwen. Nu is het een zeldzaam man pick-up naald of een haak. Haak verscheen in Engeland en Frankrijk, werd ontwikkeld in de 16e eeuw.

Maar er is betrouwbaar bewijs dat de indianenstammen ook alle geheimen van deze kunst hebben, voorbeelden van oude werken werden ontdekt door wetenschappers in het begin van de 20e eeuw. Nauwkeurige gegevens over waar en hoe ze leken haken, nee. Maar men gelooft dat deze activiteit zijn wortels vindt van de oude vorm van Chinese borduurwerk.  In de late 19e eeuw haak verspreiden naar Rusland.

Handwerken gedaan door vrouwen, verzameld in het 's avonds voor gezamenlijke vergaderingen. In principe de meisjes een prachtige kanten patroon bestaat uit folk thema's.  Haak - de procedure is eenvoudiger dan breien. Verkregen Een product is erg mooi, slim en aantrekkelijk. In onze tijd, handwerken vindt een tweede leven.  Handwerk wordt zeer gewaardeerd. Haak is geworden modieus en nuttige bezigheid.

Nu is het op zijn hoogtepunt van de populariteit. Crochet maakt het mogelijk om patronen en delicaat, zeer delicate, lacy, dichte en getextureerde beelden.  Met een haak en brei warme kleren, stijlvolle en dunne zwempakken.  haak kan opnieuw de hele kunstwerken.

Deze methode wordt gebruikt voor het breien van vyvyazyvaniya individuele items, sieraden, bijvoorbeeld knoppen, halsbanden, en om een ​​hele kledingstuk te creëren, bijvoorbeeld, jurken, truien, en voor interieur elementen, zoals servetten, tafelkleden, hangers voor potten met bloemen en ga zo maar door.  Haak draad en hoeft alleen maar haken. Discussies pak anders: en wol, en zijde en katoen.  Haken zijn ook verschillend.

Ze kunnen worden gemaakt van plastic, metaal, bot en hout. Ze hebben verschillende diktes, de kleinste maat - 1 mm, de grootste - 8 mm. Hoe fijner de haak, hoe kleiner en slanker design.  Maar we moeten niet vergeten dat de dikte van het garen ook belangrijk is.

Haken met een diameter van 3 tot 6 mm zijn geschikt voor het breien van dingen van dikke wol of synthetisch. Een dunne haken met een diameter 1,5 tot 2,5 mm, zijn geschikt voor het naaien van kamgaren en toffee. De dikte van de haak is zo gekozen, dat was twee keer groter dan de dikte van de geselecteerde draad.  Haak - een fascinerend proces.

De resultaten zijn altijd mooi, producten, haken, kan een geweldig cadeau zijn. Gebaseerd op materialen www.romashka.ws

neemt, breien, breien, haken