over breien

 

De geschiedenis van de haak

En het begon allemaal, toen en die pakte een kleine stok en maakte de eerste lus in de wereld? Misschien zullen we nooit weten, te lang geleden was. Echter, de vroegste gedateerd door archeologen knitwear 3e eeuw na Christus.  In feite, breien als een vorm van huiswerk en de kunst bestond al lang voor dat.  Aan het begin van onze jaartelling, zijn de mensen bracht dit handwerk techniek om zeer hoge niveaus.

De belangrijkste krediet voor dit behoort tot, natuurlijk, die mensen die niet veel geluk met de klimaatzone. Recall, bijvoorbeeld, de Scandinavische verhaal. Hoe ver te zoeken in de oudste verhalen, zal de held van Rusland zeker overhandigd een bal van de draad!

Een van de oude nomadische stammen is er een legende over een excentrieke oude vrouw, een heks, die afwezig, in plaats van draad kluwen van de weg, en dan binden ze in nieuwe, dus verwarrend de vermoeide reizigers.  Ironisch genoeg, de Egyptische en Fenicische beelden ook niet ongewoon om te zien mensen gekleed uiteraard, in knitwear (in het bijzonder frequent sokken en kousen).

Ook, zorgvuldig onderzoek van de tekst van de "Ilias" en "Odyssey" en een aantal andere werken, hebben wetenschappers geconcludeerd dat de knit bestond al lang voor de Trojaanse oorlog.  Vandaag de dag is het breien won de eerste plaats onder de liefhebbers van handwerken. De opgebouwde ervaring van duizenden niet ergens in de stoffige bladzijden van de geschiedenis verloren, zoals zo vele andere interessante feiten, maar alleen verrijkt met nieuwe technieken, patronen, manieren.

Misschien is het breien - het is gewoon de aard van de kunst, waarin iedereen kan bijdragen zonder angst voor de strenge oordeel van critici. Gebaseerd op materialen vayjem.com

Gerelateerde berichten:
  1. Gebreide jurk in het dagelijkse leven
  2. Brei speelgoed amigurumi

patroon, breien, breien