over breien

 

Dingen in verband met zijn handen de geschiedenis van het breien

In de 10e eeuw werd gevonden door kinderen sokken. In vorm het leek op een modern handschoen, als een grote vinger was apart breien, vermoedelijk om het gemakkelijker maken om een ​​been te dragen in een sandaal die tijd, die waren net een dergelijk model. In Europa in de 12e eeuw, is breien geworden huiswerk. In Frankrijk, net als in de meest trendy land in Europa in de 13e eeuw, is breien uitgegroeid tot de industriële sector.

Trendy vrouwen droegen hoeden gerelateerde, jassen, handschoenen en zelfs kousen. Juist op dit moment in Schotland verscheen werd de traditionele, Brei neemt. De eerste breimachine werd uitgevonden in 1589.  Toen de breimachine was, geloofden velen dat de hand breien is niet langer populair, maar het bleek het tegenovergestelde.

De dingen zijn in verband met zijn handen, nog meer gewaardeerd, zowel in kwaliteit en emotioneel, waardoor, bijvoorbeeld,  Orenburg sjaal. Het is opmerkelijk dat breien was oorspronkelijk alleen een mannelijk beroep, en in 1946 de eerste wedstrijd haken - verslagen man. Op dat moment waren er al verschillende soorten dekkingen. De meest ingewikkelde paring, opengewerkte, verscheen in de 15e eeuw, en zijn wortels in Italië.

Maak het mogelijk om een ​​ongelooflijk mooie dingen aan te sluiten.  Related Orenburg craftswomen  geregen kleding indruk door zijn elegantie, het gemak van een scepticus.  Tegenwoordig zijn er vele manieren om te breien, breien machines vormen van lussen. Voor degenen die nog niet hebben geleerd hoe te breien op het internet vele websites en blogs, waar umelitsy delen hun ervaring. Thuis, meesters meestal breien haken of breinaalden.

Er zijn ook gespecialiseerde puhovyazalnye planten.  Dingen met betrekking tot de viskeuze goedkopere machine, maar meer gewaardeerd door degenen die handmatig zijn aangesloten.  Geschoolde werknemers doorheen hun producten aan mensen warmte, waardoor  Orenburg donzige sjaals zijn uniek, uniek, speciaal. Gebaseerd op materialen orengarn.com

duurt, haken, breien baret, haak