over breien

 

Haak

Crochet is een oude traditie. Haak hakenIn de oudheid is geworden                 van het boerenleven en noemde het 'voorportaal'. Gebreide kant, die                 ingericht handdoeken, schorten, schorten, jassen, kussens, sweatshirts,                 jurken of hele artikelen - servetten, tafelkleden, gordijnen.                      In 30-jaren '40 van de 20e eeuw haak is op grote schaal                   distributie.

Vastgebonden in het grote, zoals in vroegere dagen, vanaf                   dun katoen en linnen draad, versierd met hun producten                   een eenvoudige inrichting.                      Dan is de mode voor enige tijd verdrongen dit type van decoratieve                   van de kunst.  Maar in de laatste drie decennia is de belangstelling voor breien                   crochet herboren.

Moderne vrouwen werken liever met minder arbeidsintensief materiaal                 - Meestal met wol garen, van waaruit u kunt snel                 het uitvoeren van een jas, dress, pak en andere dingen.                    Voor een goede en haak linnen en katoenen draad.                 Maar ze zijn veel dikker dan die van die onze grootmoeders gebreide en                 grootmoeders in hun rustig de tijd.  Nu, slechts in zeldzame gevallen                 zijn dunne draden die zich binden bijzonder goed                 kostuum sieraden voor (kragen, franje, broches). Gebaseerd op materiaal van club-rukodelie.com

voor breien, haken, haken, kleding