over breien

 

De geschiedenis van het breien

Breien, als een manier van het maken van kleding of toiletartikelen aparte, te onderscheiden hand-en machine. Hand breien allen tijde zeer gewaardeerd, en alleen de meest vooraanstaande en getiteld dame had in haar kast wat met breien of haken. Precies vertellen wanneer mensen begonnen te breien, is het niet mogelijk is. Weten we echter dat het eerste knit kleine ding (kind nosochek) gevonden in het graf van de farao.

Geschiedenis van KnittingIn het oosten, breien bloeide sinds de V eeuw. Zonder dat, zelfs niet opschieten. Bijna vier eeuwen van knit Europeanen te leren en hen motiveren. Pas in de negende eeuw in Europa op het linnen en leer kousen vervangen gebreide kousen komen. Het voorrecht van het dragen van deze sokken zijn eigendom van de koning en zijn dienaren. In de XVI eeuw, werden gebreide kousen erkend in Spanje.

Gewaardeerd op een premie en waren aanwezig voor de royals. In de XVII en XVIII eeuw, zijn gebreide kousen veel gebruikt en zijn een essentieel onderwerp van vrijetijdskleding. Om warm te blijven in de winter koude, de mannen zetten zich een keer in twaalf paar kousen. Breien is niet alleen beschouwd als vrouwen werken. De eerste breimachine werd uitgevonden in 1589 door William Lee galvertonskim priester.

Maar de kousen die verband houden met deze machine leek Koningin Elizabeth I van de dikte van zijde, en de uitvinder in het octrooi werd geweigerd. Na de verhuizing naar Frankrijk, Lee stichtte de eerste gemechaniseerde breien workshop. Maar in de XVIII eeuw, in Frankrijk, werd uitgevonden door een cirkelvormige breimachine. Doek, gebonden haar, in de vorm van buizen. Kousen machine bindend waren veel goedkoper dan de kousen handmatig gerelateerd.

Ze zijn wijdverspreid in alle lagen van de bevolking en snel vervangen van de hand-held producten. Gebaseerd op materialen www.knitting-tale.ru

breien, naald, met de hand breien, haken