over breien

 

Basis lendenen breien

Basis lendenen haaknaald

De basis van de lendenen breien gaas is gemaakt van luchtfoto loops en bars met een omslag, zodat deze techniek is beschikbaar door het invullen van de lege cellen van de afzonderlijke kolommen vyvyazyvaetsya patroon. Patroon kan worden gevormd door inversie (van de lege cellen gevuld met de achtergrond.) De meest voorkomende manier van breien netten entrecôte - kolom 1 en 2 jaar luchtfoto lussen tussen hen.

Ook kan passen in een raster van andere maten, afhankelijk van de grootte van het product. Om het product werd uitgevoerd voorzichtig aan een haak te introduceren op de top van de kolom, in plaats van de twee onderste rij vlechten. Sirloin breien moet behouden de dichtheid en daarom zorg moeten worden genomen om de uitgerekte loops en opknoping bars te voorkomen.

Om te voorkomen dat zich uitstrekt van het product kan worden genomen op de haak kleiner is dan verondersteld voor het garen van dezelfde dikte. Voor de lendenen breien kunt u gebruik maken van elke discussie. Meestal haak tafelkleden, spreien, gordijnen, gebruikt dik garen, dun servet. Breien en bilaterale lendenen gedaan met lussen van de rotatie.

Er zijn een paar regels die de kolommen worden vervangen door lussen stijgen. - Een kolom met drie jaar wordt vervangen door vijf de lucht loops. Tijdens de terugtocht uit de heerschappij van de lus wordt gespecificeerd in schema om uw product te beschrijven. De toevoeging van een lege cel.

Aan het eind van een nummer wordt toegevoegd als volgt: in de laatste kolom om yo 2 lucht lus en een kolom past met een drie jaar, haak geïnjecteerd op dezelfde plaats als de laatste kolom met yo. Toevoeging van twee of meer lege cellen.

Basis lendenen breien jaarAan het eind van een nummer wordt toegevoegd als volgt: in de laatste kolom met jaar 2 ce passen, dan art. 3 / n op dezelfde plaats als de laatste kolom van de s / n, maak dan twee ce breien en kunst. 3 / n, waarbij haak invoeren in het midden van de vorige kolom. Zo kunt u een willekeurig aantal lussen. Vermindering van een enkele cel aan het eind van de reeks: niet alleen provyazyvaem laatste cel. Gebaseerd op materiaal van my-vyazanie.ru

haak, filet haken, breien, yo