over breien

 

Breien sirloin grid

Knitting Simple lendenen filet haak rooster bestaat uit antenne-lussen en horizontale balken met een omslag (hoge kolommen) van de verticaal.  Oog van een rooster Dit rooster bestaat uit cellen in de breedte en een hoogte van 2 lussen in een kolom met yo.

Eerste, vyvyazyvayut keten van de lucht lus, waarvan het aantal moet tweemaal het aantal cellen horizontaal in het schema, en een laatste lus, plus het juiste aantal van de lussen te stijgen eerste kolom eerste rij.  Verticale balken kan provyazyvat kolom met een omslag, yo Patent kolom met een kolom of twee jaar plus een lucht-lus, met een lus van de vorige rij is gepasseerd worden.

Om de voltooide cel, moet je breien in haar plaats met twee kolommen van Yo in de lucht lus van de vorige rij.  Oog van twee rooster Dit rooster is groter dan de eerste, en wordt vaker gebruikt. Breien entrecote raster haakIn het, elke cel bestaat uit drie lussen. Verticale richting cellen vormen een kolom met een omslag en twee lussen lucht.

In andere gevallen - Patent kolom met een omslag (of kolom met twee jaar) en twee lussen lucht. Gevulde cel bestaat uit drie kolommen.  Elke nieuwe serie beginnen en eindigen met een extra kolom of zuil met yo yo een andere soort.  In elke rij, is in de eerste kolom vervangen door lussen stijgen.

Style met een omslag plaats drie lussen lucht-, octrooi-kolom vervangt drie of vier lucht-loops en gestapeld met twee jaar - vier antenne loops.  Direct aftrekken Als u aftrekken van het aantal lussen in het begin van de serie, en sluit vervolgens de rechthoekige cel, de eerste lus pass, die de verbindende bars, dan vyvyazyvayut eerste cel, omdat het vereiste aantal loops stijgen.

Dus, in het begin van de serie blijkt dat 'stap. "  Oblique aftrekken Om de scheef in het begin van de serie, in plaats van de eerste kolom van de lucht vyvyazyvayut vier lus tillen verminderen en samen provyazyvayut ze met drie (of twee - voor de entrecote rooster 1) kolommen met een omslag, vyvyazannymi voor de volgende cel.  Zo worden in het begin van de serie gevulde driehoek.

Om de skew verlagen aan het eind van de serie voor de laatste lus vyvyazyvayut drie (voor rooster 1 - twee) kolom met yo. Dan zijn deze kolommen met een kolom provyazyvayut met twee jaar, vyvyazannym in de laatste cel.  Oblique daling lege cellen Als het begin van de reeks niet moeten krijgen gevulde en lege driehoek, dan is een extra lus vyvyazyvayut lift, en voer de kolom zoals gewoonlijk.

Om dezelfde schuine daling lege cellen aan het einde van de serie, het uitvoeren van cut-off column, die moet worden boven alle andere kolommen van het net, dat wil zeggen voor een raster van kolommen met een omslag moeten een column jaar te binden met twee, en voor een raster van kolommen met twee jaar nodig om de laatste kolom link met drie jaar.  Directe toevoeging Als u wilt cellen toe te voegen aan het begin van de serie, voor hen de juiste hoeveelheid lucht vyvyazyvayut lussen en lussen stijgen, en dan zijn deze loops vyvyazyvayut nieuwe cellen.

De toevoeging van lussen in het einde van de serie vindt plaats op een andere manier.  Na de laatste kolom vyvyazyvayut vereiste aantal lussen. Maak dan drie jaar, voer haak in de bodem van de laatste kolom van breien en trek de draad een beetje langer dan normaal. Na dat, alle paarsgewijze provyazyvayut yo, wat resulteert in een lege cel lijn.

Schuintrekken toevoeging van cellen gevuld tot een lus van een driehoek toe te voegen aan het begin van de serie, het eerste vyvyazyvayut benodigde hoeveelheid lucht loops voor het hijsen en een extra lucht lus.  Dan vyvyazyvayut drie (sirloin voor grid 1 - twee) kolom met twee jaar en een extra kolom aan een meer yo.

Als u een enkele cellen in het begin van de serie, van een single coil van de lucht vyvyazyvayut keten lussen op basis waarvan een nieuwe mesh te bouwen, en voorzichtig te combineren met de belangrijkste st toe te voegen.  In aanvulling op de afwisseling van lege en gevulde cellen, kan de tekening worden gegenereerd door verschillende ras van de lucht-keten, het maken van allerlei foto's in de vorm van kruisen, sterren, sneeuwvlokken, bloemen.

Met betrekking tot de apparatuur loin knit, U kunt op twee manieren:  Vyvyazyvat tekening met netten. Zoals de figuur kan zowel dienen voor cross-steek.  Haak mesh, en dan borduren haar stopsteek of techniek van de "filet kant."  Deze methode lijkt meer delicate en aantrekkelijk.

Als een illustratie tekening te brengen - de oude Slavische borduurwerk motief van "Pava". Donkere cellen zijn gevuld met terrasplanken beroerte. In de kofferbak te borduren "spinnen." "Stelen" "bloemen" van gespannen draden.  Natuurlijk moet het borduurwerk in kleur.

De volgende illustraties - doet denken aan de motieven voor het borduren van gebreid gaas vloeren, indien gewenst, ze kunnen en vyvyazat.  Onderstaande foto's - de regeling voor de lendenen breien de meest populaire motieven. Gebaseerd op materialen needlework.ekzark.com

yo, haak, yo, regeling, entrecôte breien lus