over breien

 

Fillet haken

Fillet haken is erg populair en toegankelijk, zelfs voor beginners.         Doek, gebonden in de kunst filet - het is gewoon een afwisseling van lege en gevulde vierkanten-cellen.  De techniek kan worden gerelateerd aan filet decoratieve servetten, gordijnen, tafelkleden, gordijnen.         Originele filet kant met geschulpte randen van het ideale model om de stijlvolle kleding aan te vullen.

De techniek kan worden uitgevoerd Sirloin visnet sjaals, truien, sjaals, stola's. Als u een breien         dunne huid, zal het model bijzonder elegant.  Breien is de basis lendenen rooster bestaande uit kolommen en lucht-loops, terwijl de         Door het invullen van de kolommen van de individuele cellen vyvyazyvaetsya patroon.  Meestal filets patronen houden draden van een kleur.

U kunt gebruik maken van de garens van verschillende kleuren         benadrukt dat de grens tussen het patroon en het net en meer als een kruis stiksel.         Dit werk is meer arbeidsintensief en vergen meer geduld en vaardigheid.  Als u gebruik maakt entrecote breien grids en verschillende opties voor het invullen ervan.         De meest gebruikte netgekoppelde kolommen met een omslag tussen de kolommen - twee lussen lucht.

Vullen het plein - de twee polen van yo.  Soms filet rooster met twee kolommen te passen         jaar en drie lussen lucht tussen hen (gebruikt voor grotere producten).         Zelden uitgevoerd fijn gaas waarin de kolommen met jaar worden gescheiden door slechts een lucht-lus.

Voor het behoud van de flat patroon-serie, is het noodzakelijk om een ​​nieuwe serie van kolommen te introduceren in het midden van de bovenste balk van de vorige rij,         maar niet onder lucht lus. Fillet HaaknaaldOok moet breien lendenen geluid: het is noodzakelijk om te voorkomen dat het uitrekken van de kolommen         of uitgerekt overhead lussen. Om deze nadelen te vermijden, kunt u een halve maat kleiner haak,         dan bij andere typen van het breien van hetzelfde garen.

Om de lendenen knit twee-kleurenschema is toegestaan ​​om te gebruiken voor borduren kruis.         Bij het gebruik van dergelijke regelingen moet rekening worden gehouden met het verschil in de hoeveelheid van de borduur-en aanverwante pleinen.  Aantal primaire lucht lus keten kan worden berekend: drie lucht lus voor elke         cellen + een lus om de extreme lucht bar + drie air-lift loop in plaats van de extreme         kolom van de eerste rij. Indien de regeling die u gebruikt, te beginnen met de gevulde cellen         dan is de eerste kolom met een omslag runs in de vierde lucht lus van de haak, als met een lege - in de zesde. Gebaseerd op materialen maxilee.by.ru

Sirloin breien, haken haak, haken, delicaat, yo