over breien

 

Haak is een geweldige manier om de tijd te verdrijven

Ik hou echt van de filet haken, want het combineert elegante eenvoud met de mogelijkheid om echte meesterwerken van hun eigen handen te creëren. Door deze techniek, heb ik een tijdje geleden kwam, maar toch laat me met een groot veld voor creatieve handgemaakt.  In veel moderne handwerken tijdschriften kan worden gevonden schema lendenen breipatronen, ik meestal lenen van deze publicaties als "Anna" (oude nummers), "Lena Handwerken."

Ik hou van het Journal of haak «FiletHakeln", die verzamelde veel van de oorspronkelijke regeling in de kunst van het breien lendenen, inclusief patronen van servetten, gordijnen, spreien.  Verschillende modellen, waaronder het weefsel dat je ziet op het bovenste menu van de website, ben ik gebonden door «FiletHakeln".   Het eerste wat ik gebreid in de kunst van het breien lendenen was een gordijn, dat een paar zwanen afgebeeld.

Knitting was relatief eenvoudig, omdat het patroon wordt gecombineerd met een van de kolommen jaar en de bovenste scharnier. Het is heel belangrijk in dit soort haak precies volgen het patroon, als je het dan op het doek, haken, zal herleven de zwanen, mooie bloemen bloeien, licht op de kerstster. De hele wereld kan worden vertegenwoordigd door het volgen van verfijnde techniek lendenen breien. Inclusief een geweldige track op de tafel.

Voor de Kerst dit jaar, ik bond een rode (het is u ziet in de afbeelding). Het werk dat in ongeveer drie weken, en het was niet moeilijk.  Trouwens, ik heb nog steeds en dezelfde track, alleen wit dat heeft aangesloten op een van de feestdagen verleden.  Vanuit mijn ervaring kan ik concluderen dat haken lendenen is een geweldige manier om de tijd te verdrijven van de lange winteravonden. Op basis van materiaal uit de kunst-in-heart.ru

yo, haken, yo, filet haken, haken, regeling