over breien

 

Oog van het net

Handleiding entrecote weef-netten en borduursel op hen is bekend sinds de oudheid. Techniek van het weven netten lendenen gaat terug naar oude vormen van het weven visnetten. Deze dag, een soort van breien lendenen entrecôte gipyurnoy imitatie borduren is erg populair in het midden van de 20e eeuw. Eye of techniek wordt vaak gebruikt in de zomer breien kleding (shirts, topjes, blouses).

Eye of the rasterpatroonzelf filet rooster bestaat uit rechthoekige cellen gevormd door afwisselend bars en lucht loops. (Cellen) kunnen zowel grote als kleine, afhankelijk van de dikte van het garen en het type van de kolommen, de generatoren. De meest dichte stof wordt gevormd door een afwisseling van repen zonder jaar en een lucht lus. afwisseling van lege en gevulde cellen entrecote raster kunt u maken verschillende patronen.

Producten verkregen vozduzhnymi als, bijvoorbeeld. By the way, kunt u ook kennis maken met veel regelingen, patronen en modellen, uitgevoerd in deze techniek. . Op onze site kunt u kiezen voor uw bruiloft. Gebaseerd op materialen www.knitting-tale.ru

filet haken, baret, yo, yo, het circuit patroon