over breien

 

Regeling ontwerpen lendenen breien

Schema's breipatronen lendenen filet haken

Figuur. 14 toont voorbeelden van hoe je de symbolen geschreven stukjes entrecote paringen (Fig. 14a gebreid gaas, Fig. 14b worden uitgevoerd op een raster van dichte motieven) te gebruiken. Regeling ontwerpt lendenen breien bestaat uit de lege cellen en cellen met een kruis (afb. 15).

Lege cellen in de patronen gemiddelde vierkante achtergrond cellen, die worden gevormd uit twee-air bar met loops en yo. De cellen met het kruis betekenen gridcel gevuld met twee kolommen met yo. Voor de lendenen breien, kunt u een regeling voor zwart-wit borduren kruis. De uitbreiding en de daling van mobiele producten lendestuk viskeuze, kan rechthoekig, rond, in de vorm van sterren, en andere complexe circuits.

Om complexe schakeling vyvyazat, is het noodzakelijk te verhogen of verlagen de rangen van een of meer cellen. Wanneer u een cel toe te voegen aan het begin van een aantal van gebreide lussen en acht de lucht vyvyazyvayut 1e kolom aan de andere kolom van de vorige reeks (afb. 16). Als een nummer wordt toegevoegd aan het begin van meerdere cellen, provyazyvayut 3 air lus voor elke cel. En 8 lucht lussen aan de cel en provyazyvayut 1e kolom op de 9e Air vanaf het einde van de lus (Fig.

17). Wanneer u een cel toe te voegen aan het einde van een reeks provyazyvayut twee lussen lucht. Kolom met 3 jaar in het verre kolom van de vorige toer, waarvan al was brei de laatste kolom met een yo (Fig. 18).

In het geval van een aantal uitbreidingen van meerdere cellen binnen elke cel provyazyvayut twee lussen lucht. Schema's breipatronen lendenen jaar& 1 kolom met 3 jaar (Fig. 19). Als in het begin van de serie te zetten in een enkele cellen, het overeenkomstige aantal lussen afgebonden de verbindende bars.

En dan brei 3 lucht lift loop voor de 1e cel. Als u een enkele cellen af ​​te trekken op het einde van de serie, net voor het einde breien serie. Gebaseerd op materialen qvvvp.com

yo, breien lendenen, yo, de regeling