over breien

 

Sirloin breien toegankelijk zelfs voor beginners

Sirloin breien op basis van de imitatie kant en filet is een afwisseling van lege en gevulde cel op het rooster, dat een eigenaardig spel van licht en schaduw geeft. Het doek, uitgevoerd in de techniek van het breien lendenen, goed houdt zijn vorm. Eye of breitechniek is uitstekend geschikt voor tafelkleden, servetten, spreien, gordijnen. Ook goed in de prestaties van de entrecôte zomer blouses, overhemden, Jurken, jackets, etc.

Sirloin breien is ook beschikbaar beginnende breiers.  Meestal filet grid is een afwisseling van kolommen met een omslag en lucht loops, maar er zijn vele variaties van combinaties van kolommen van twee of meer jaar. Aantal vliegtuigbewegingen loops kan ook anders.

Sirloin breien wordt uitgevoerd door de regelingen die ook overeenkomt met een lege cel lege cel patroon, en het grijze doos gevuld met een patroon, het provyazyvaniem kolommen met yo.  Het is het beste geschikt is voor het breien garen lendenen van katoen, maar wordt ook gebruikt linnen, viscose en andere gemengde garens van deze vezels.

Voorbeeld breien sirloin rooster met wisselende kolom met een omslag en twee lussen lucht gevulde cellen vormen drie kolommen met jaar. Voorbeeld breien sirloin grid in een gespreid manier.  De toevoeging van cellen.  Voor de toevoeging van een lege cel aan het begin van een serie van zeven lussen provyazyvaetsya lucht lift, draai en het uitvoeren van het werk van Art. s / n in een kolom van de vorige rij.

Voor de toevoeging van cellen aan het einde van serie 2 lucht-provyazyvaem loop en maak de kolom met 3 jaar in de laatste lus van de vorige rij.  Voor het toevoegen van een paar lege cellen in het begin van de serie, is het noodzakelijk om het aantal celexpansie te berekenen.  Bijvoorbeeld, voor de toevoeging van 2-cellen: 3 lucht lus voor de gemiddelde cel herstel voor zeven lussen in de cel, en brei vervolgens st s / n in de 8e loop van de haak, 2 lucht lus en art. s / n in de laatste kolom van de vorige rij.

Een paar lege cellen aan het einde voegt u het nummer als een enkele, herhalen vaak als nodig is en provyazyvaya kolom met 3 jaar in het midden van de laatste kolom.  Voor de toevoeging van een volledige cel aan het begin van een reeks van lussen breien vijf lucht-lift en beginnen te breien kolommen met een omslag in de derde lus van de haak, brei dan st. s / n in de volgende st en st. met / HP in de laatste kolom van de vorige rij.

Voor het toevoegen aan het einde van de cel gevuld met een aantal van provyazyvaem 3 kolom met 2 jaar in het onderste deel van de vorige rij.  Voor het toevoegen van een paar cellen gevuld aan het begin van de serie, maar ook voor lege en de noodzaak om de hoeveelheid lucht loops te berekenen.

Bijvoorbeeld, twee gevulde kooien: 3 lucht lus voor de gemiddelde cel + 5 air lift naar lussen aan de cel provyazyvaem en beginnen te breien met een omslag bars met de vierde lus op de haak.  Op het einde voegen we wat aantal volledige cellen evenals een, in de hoop dat elke cel drie kolom met 2 jaar vereist.  Afname van cellen.

Voor de aftrek van cellen in het begin van de serie, ga door de verbindende bars aan de rechterkant na de met de vorige serie, die begint vanaf de bovenste rij en brei 5 air lift lus.  Als u de cel af te trekken op het einde van de serie, maar niet dovyazyvayte om het aantal cellen die moeten worden afgenomen.  Diagonal samen aan het begin van de serie: De diagonaal samen aan het einde van de serie: schuin aftrekken regeling sirloin grid: Gebaseerd op materialen domihobby.ru

yo, yo, gebreide lendenen, jurk