over breien

 

Sirloin breien

OOG Knitting (1) Activiteit is Melissa, de eigenaar  Hallo, mijn beste naaister!  Vandaag wil ik u een blitz cursus in Sirloin haken. Dus, entrecote breien - een soort imitatie van entrecôte - gipyurnoy borduurwerk, die werd uitgevoerd op een speciaal geweven gaas. Deze prachtige vorm van handwerken nu verloren zijn vroegere populariteit.

Hij verving de meer voorkomende variaties in de prestaties. Sirloin breien breien schemaDoor zijn schoonheid en eenvoud van de uitvoering filet haak gemakkelijk gewonnen populariteit onder craftswomen over de hele wereld, en de belangstelling voor deze vorm van handwerken is onverminderd groot.

De techniek kan worden uitgevoerd lendenen breien decoratieve snuisterijen, zoals servetten, tafelkleden, gordijnen, spreien en dergelijke, maar ook kleding van opengewerkt kant en sokken zomer inserts, de intrigerende en sviterochkov zomerpak. Mooie kleine dingen gemaakt in de techniek van het breien lendenen, versier je huis, zal alleen zijn eigen charme en comfort, benadrukken je natuurlijke schoonheid en individualiteit.  Bent u geïnteresseerd?

Dan zijn we weer aan de studie van de basistechnieken van breien lendenen.  Voor dat u nodig heeft: haak (beter een set van haken hebben)  Breigaren,  schaar,  een beetje geduld en toewijding,  uw werk en beloond op basis van verdienste.  De basis van de lendenen breien is het raster dat is gemaakt van kolommen en lucht loops, op hetzelfde moment door het invullen van een enkele cel raster kolommen vyvyazyvaetsya patroon.

Minder vaak, in sommige gebieden het gebruik van de inversie, dan is er een tekening bestaat uit lege cellen op de gevulde achtergrond. Typisch, en grid patroon en lopen draden van een kleur, maar soms wordt gebruikt door verschillende draden en kleuren om de grens tussen de figuur en het net te benadrukken, misschien zelfs net klaar borduurwerk randen.

Meestal, het gaas is geweven uit de kolommen met 1 omsl, tussen de kolommen 2 lucht lus, zelden gebruik gemaakt van een raster van andere maten, afhankelijk van het doel.  Bijvoorbeeld, het product bleek plein, de kolommen van sesquioxides (patent) te gebruiken, voor sommige modellen gebruiken een raster van kolommen geassocieerd met twee jaar en drie luchtfoto loops tussen hen, een raster wordt gebruikt in belangrijke producten, een goed gekozen ontwerp en materiaal te maken producten op een grid, net lucht.

Is het mogelijk de uitvoering van fijne grid, waarbij de kolommen gescheiden zijn met een omslag slechts een lucht-lus. Het raster grootte moet worden vermeld in de instructies voor de vervaardiging van het product.  In cellen gevuld met lucht in plaats van lussen met een omslag provyazyvayutsya kolommen, zal de laatste kolom van de vorige cel en de eerste worden de volgende cel.

Bijvoorbeeld, in twee cellen gevuld met 7 kolommen, in plaats van de verwachte 8, drie gevulde cellen - 10 bars, in plaats van de verwachte 12, etc.  Dat het product was mooi en schoon, moeten de juiste kolommen. Hook moet worden ingevoerd in het midden van de bovenkant van de kolom, en niet in twee staartjes onderste rij, om te voorkomen dat het schenden van de harmonie van het product.  Sirloin breien moet gezond zijn.

Zorg ervoor dat de lus niet was verwijd en opknoping bars.  Om te voorkomen dat de uitgerekte bovenste lus, kunt u haak een halve maat kleiner is dan aangenomen voor het garen van dezelfde dikte in een andere vorm van breien.  Voor de entrecôte van vrijwel iedere geschikte draad. De keuze van de draad zal grotendeels afhangen van het geselecteerde product.

Voor gordijnen, spreien, tafelkleden etc. meer geschikt dikke huid, voor de zachte kant - dun, bij voorkeur gedraaid, kun je er goed uitzien.  Typisch, beschrijvingen van producten geeft richtlijnen voor de selectie van de draad met het vereiste aantal. Maar maak je geen zorgen als je de draden die in geïmporteerde tijdschriften.

Als u niet beschikt over een rijke keuze, wees niet bang om te experimenteren, op het einde, het type product zal grotendeels afhangen van je vaardigheden.  Sirloin breien - dubbelzijdig, met lussen van de rotatie.  Er is een algemene regel dat staven worden vervangen door lussen van de lift:  (F) in plaats van een kolom met 3 jaar - 5 lucht loops.  Tijdens de terugtocht uit de regel van de opheffing van loops moeten worden vermeld in de instructies om het model of patroon breien.

Auteur - Melissa Gebaseerd op materialen www.nevestushka.ru

haken, breien regeling, haken, breien filets, delicaat, een haak