over breien

 

De circulaire breien Tunesische

Rondbreimachines Tunesische veiligheidsdiensten kabel loopt kryuchkon tot een lengte van ongeveer 50-60 cm van de lucht met elkaar verbonden door een ketting van lussen, sluit de ring polustolbikom. Rondbreimachines Tunesische lusDan, vanuit elke lus is gespannen op een enkele lus, maar op het moment van het sluiten van de keten doen polustolbik door de invoering van een haak onder de achterste lus van de draad eerste uitgebreide serie. Verder zijn alle uitgestrekt lus provyazyvayut twee samen, net als een normale vliegtuig Tunis knit.

Toen hij het laatste nummer van lussen bereikt, opnieuw te maken polustolbik en sluit het doek.  De haak wordt verwijderd van de laatste lus, met de verkeerde kant te krijgen aan de voorzijde onder de twee strengen van het bevestigen van de laatste van de Tunesische bar, op een haak net shot loop, rek het een schroefdraad bevestiging kolom en provyazyvayut enige tijd.

Na die haak weer genomen uit de lus, het in te voeren van links naar rechts onder de voorkant draad van de eerste Tunis bar, pick-up loop en rek het door de lus op de haak. Zo blijkt er in de eerste Tunesische kolom tweede rij. Maak vervolgens een gemeenschappelijke set van lussen.  Sluiten gelederen doen elke keer aan het einde van dial-in en op het einde van de klem-serie. Gebaseerd op materialen klubka.net

Gerelateerde berichten:
  1. dress

haak, lus, breien