over breien

 

Haak voor beginners

Crochet voor beginners bestaat uit de volgende apparatuur - dit is de lucht lus, polustolbik, een kolom met jaar. Crochet - een ding, niet alleen voor de macht beroepsmatige naald vrouwen. Crochet voor beginners opengewerkteom te leren haken beginner liever niet moeilijk, gewoon geduld en heb je moet slagen.

Genoeg om de relatief eenvoudige technieken van de haak te leren en je kunt eenvoudig prachtige, exclusieve spullen met mijn eigen handen. Het ding is, fronste zijn handen niet kan worden vergeleken met de computer viskeuze als machine breien geeft niet de hele verbeelding, ijver en vaardigheid geïnvesteerd in het product. Haak is een van de meest voorkomende vormen van handwerken voor vele vrouwen.

Haak kan worden als decoratieve sierelementen voor verschillende producten, en decoratieve servetten, bloemen en planten dat u uw huis te versieren. Haak is perfect voor visnet producten, zodat ze er meer licht en luchtig dan de spaken.

Crochet verdeeld over de omvang van het breien een korte haak, breien, haken een lange ( Tunesische crochet), vilochoe breien (met behulp van een speciale beugel Shalev), (aansluiting van individuele motieven in het product). Breien met een haak bekend is van zeer oude tijden, en vreemd genoeg, het was oorspronkelijk uitsluitend mannelijk beroep, en worden dan vrouwelijke. De wortels gaan diep in Egypte, en blijkbaar dat is waar deze vorm van handwerken verspreid over heel Europa en wereldwijd. Gebaseerd op materiaal van my-vyazanie.ru

haken, haken, yo, delicaat, yo, lus