over breien

 

In de Tunesische breien

Wanneer de Tunesische breien een zeer robuuste en duurzame gebreide stof geeft. Voor Tunesische haak vereisen een speciale lange haak, die, wanneer hield breien, als naald. Met dit breiwerk hoeft niet te draaien.  Kettingen van de lucht loops.   Voorste rij: das een raamantenne lift, haak in de lucht om de lus geklemd terechtkomen, de draad te trekken en laat de lus op de haak.

Volgende om te breien op dezelfde manier, met alle lussen blijven op de haak.  Averecht rij: do yo en brei ze eerst loop, nog een keer doen jaar en brei ze de volgende twee lussen. Wanneer de Tunesische KnittingVolgende om te breien, zolang de haak niet blijft een lus.  Voor de volgende serie van persoonlijk winstbejag tot het aansluitnet, zoals in de eerste persoonlijke serie.

Wanneer vyvyazyvanii loops haak te worden ingevoerd in het verticale deel van de lus van rechts naar links en trok de string en naar de volgende lus.  De volgende serie van averecht breien, zoals hierboven beschreven.  In de Tunesische gebreide lussen worden gesloten. Edge zal voorzichtig zijn, als je een serie van het aansluiten van bars of sc.

Aan het begin of einde van een rij in de persoonlijke serie een haak tegelijkertijd te introduceren in het verticale deel van de twee lussen en trek ze uit van een lus.  Als de rand van de werkzaamheden die nodig zijn om meer loops af te trekken, dan op de top van hen om het aansluiten van bars te sluiten.  Op het punt waar je nodig hebt om daling van het aantal persoonlijke tijd om de haak te introduceren in het verticale deel van de twee ne \ Tel en hen te trekken uit een lus.

Om dit te doen, aan het eind van de zelfkant nummer om zo veel lucht \ loops associëren als je nodig hebt om loops toe te voegen. Dan binden een lus antenne lift en de volgende serie van de persoonlijke pribav \ lennyh lucht vyvyazyvat loops van de loop, zoals gewoonlijk.  Om dit te doen, aan het eind van het gezicht-serie in het vereiste aantal jaar doen als in breien.  In de volgende av rij provyazyvat ze zoals gewoonlijk.

Op het punt waar je nodig hebt om een ​​aanvulling te maken, voert u haak om \ horizontale gedeelte tussen twee verticale wanden van de lus te verbranden en trek de nieuwe lus.  Om dit te doen, over de scharnieren, die moet worden een gat in de persoon van \ PTO aan een aantal van de overeenkomstige aantal jaar doen. In de volgende \ yuschem av rij provyazyvat ze zoals gewoonlijk. Gebaseerd op materialen VSE-sama.ru

breien, yo, yo, lus, haak en naald