over breien

 

Kenmerk van de Tunesische haak

Tunesische haaknaald gebreide lang alleen op de voorkant van de voorwaartse en achterwaartse richting. Producten gerelateerd aan lange haak erg praktisch, omdat ze niet vervormen, niet strekken niet lang en niet breed. Feature van de Tunesische haak yoweten deze eigenschap is noodzakelijk voordat breien producten om de vergoeding te verhogen voor de gratis passen.

Rod haak moet worden 35-40 cm, glad, met een hoed op het einde, om sprongen in het proces van het breien van de lus te vermijden. De grootte van de haak is als de gebruikelijke haak bepaald - het is gelijk aan de diameter van de haak.  Geselecteerde haak, afhankelijk van de dikte van het garen, maar de grootte moet twee keer de dikte van de huid.

Feature van de Tunesische haak wordt in 2 fasen: 1. Set van lussen van de basis van elke lus loopt van rechts naar links over de breedte van het doek.  2. Gekozen provyazyvayutsya lus in de tegenovergestelde richting van rechts naar links, zonder het verplaatsen van de stof.  De basis voor alle soorten van patronen in de Tunesische breien is een keten van lucht-loops. De regeling wordt aangeduid als de nullijn.

De laatste serie als een provyazyvaetsya geplant in de buurt van de kolommen zonder jaar of polustolbikov.  Figuur Tunesische breien is afhankelijk van de set van lussen in een persoonlijke serie. In elke rij, een verticale en horizontale lus en het patroon zal afhangen van de vraag of je bent in de haak in de verticale of horizontale lus aan de voorkant of de achterkant van de lus. Gebaseerd op materiaal van my-vyazanie.ru

Gerelateerde berichten:
  1. gebreide mutsen sprak

haak, haken, haken, yo, yo