over breien

 

Tunesische gehaakt

Tunis, Victoriaans breien, weven of Afghanistan een "tunnel" loopt een lange haak. In een dergelijke manier om een ​​platte doek te krijgen en heeft een sterke gezicht en zelfkant, zoals altijd passen op de voorkant - eerst links, dan rechts. Dingen met betrekking tot het principe van de Tunesische haken, erg sterk en sokken, ze niet uitrekken en vervormen.

Hook voor Tunesische haak een lengte van 35-45 cm moeten glad, met een speciale beperking op het einde een lus een aantal van die vyvyazyvaniya winnen voor meer informatie over de staaf haak, geen sprongen in het proces, vooral als de stof is breed. De grootte van de haak is afhankelijk van de diameter. De haak wordt zodanig gekozen dat het twee keer zo dik was filamenten. Ook de lengte van de Tunesische haaknaalden kan worden 15-20 cm

Deze haken zijn meestal uitgerust met een speciale flexibele as, ze zijn erg handig voor de vervaardiging van een breed blad of rond breien. Een belangrijk kenmerk van de Tunesische haak is dat de consumptie van garen wanneer het 20% lager in de vervaardiging van weefsel waarvan dezelfde dichtheid eenvoudige korte haak. Aan de slag Breien, voornamelijk exploiteert een keten van antenne loops, is het niet opgenomen in de rekening van een patroon en is niet gemarkeerd als een nul-rij.

Elke rij in de Tunesische breien gebeurt in twee fasen. De eerste fase heet composiet. In dit stadium van de lus worden gerekruteerd op de haak van elke lus van de richting van rechts naar links over de breedte van het doek. In de tweede fase - Locking - provyazyvayut alle gekozen lus in de tegenovergestelde richting, van links naar rechts, zonder het verplaatsen van uw product. Finishing breien producten over de laatste paar provyazyvayut de volgende v of polustolbikov.

Lange haak breien verschillende patronen kan zijn, alles zal afhangen van hoe de haak is geïntroduceerd op een set van lussen in elk van de eerste rij en de manier waarop deze lussen provyazyvayutsya in elke tweede rij. Bij een set van Tunesische haak bars kunnen worden ingevoerd in een of meer verticale draden van de vorige rij, een horizontale keten in het doek, onder een verticale draad in de twee rijen hieronder en op andere manieren. Tussen de lussen kan worden aangeworven om yo te doen, kruis lus, en op het podium van de klem provyazyvat door twee of meer loops samen. Gebaseerd op materialen www.liveinternet.ru

yo, yo, haak, patroon, lus