over breien

 

Tunesische Haak is een leuke manier te breien

Het is al lang bekend dat een interessante manier te breien een lange haak, soms een brei-kit genoemd. Gebreide stof heeft een duidelijk patroon, is bijna niet te rekken en zal niet vervormen na het wassen. Geschikt voor het breien een dikke garen en een lange haak aan het hoofd aan het einde, om zo niet uit te glijden. De lengte moet zodanig zijn dat zij in staat om een ​​lus over de breedte van het product te krijgen, anders wordt het product wordt genaaid van de individuele bands.

De meest voorkomende haak voor het houden van breien in haar hand als een potlood bij het schrijven, maar niet voor niets de lange haak wordt ook wel de haak-arm: voor zijn breien om in je hand te houden als een naald. Zij eraan herinnerd dat in de Tunesische breien kan draad spannen, of in de volgende serie zal moeilijk worden om een ​​set van loops te produceren.

Met deze manier van breien te krijgen van de complete serie voeren twee operaties: de eerste (van links naar rechts) - worden steeds hangt af van de haak, niet provyazyvaya, en de tweede (van links naar rechts) - provyazyvayut deze loops een na de andere.  Breien op een lange haak is alleen een voorkant, en het verschilt van paringen uitgevoerd door de gewone haak.

De basis patroon is een reeks luchtfoto loops, het past de breedte van het product, gevolgd door haar vlechtjes worden steeds op de haak voor alle lussen in een keer (dus knit en wordt een set) (figuur 1a). .  Wanneer de set eindigde, zonder te draaien van het werk, brei in de omgekeerde richting: het gooit op de haak voor een werkend thread en sleepte haar door de buitenste lus, die ligt aan de haak, dan grijp en sleep de haal door de twee lussen (Fig.1b).

Dus houd breien tot het einde van de serie, terwijl op de haak blijft niet een lus.  De effectieve fokken draad wordt verkregen door gebruik van twee of meer kleuren: Een set is een draad van een kleur, afkomst, en anderen.  Sinds de Tunesische breien eenzijdige, dan is de draad aan het eind van elke rij worden geknipt. Om niet op de draad snijden, in de volgende rij - integendeel: de set - de tweede kleur, en de afdaling van de eerste.

Tunesische haak is met succes gebruikt voor multi-color breien te koop in de vorm van patronen met geometrische en florale ontwerpen, in dat geval kunt u de tekeningen gebruiken voor borduren kruis. Meer  Lessen uit de Tunesische haaknaald 2Prostoe Tunesische vyazanie2 de tweede rij. 1e afspraak. Gain loop, door de invoering van een haak onder de verticale wand van elke lus over de breedte van het doek.  2e ontvangst.

Consequent knit alle gekozen lus (zoals in het vorige foto's), de laatste lus een keer ingelegd, en daarna alle lussen in paren.  De laatste serie schilderijen geeft een zeer losse, dus na het schilderen te wijten aan de grootte die je wilt, moet u de laatste reeks van het aansluiten van bars te maken.  Aan de rechterkant van de stof om een ​​rand te krijgen - pigtail, met de linker - van een enkele draad.

Gevormd door een simpele vlecht lees meer 3Prostaya pletenka4Skreschennye petliEsli, het oppakken van de lus, voert u de eerste haak onder het 2de, dan onder de 1e lus van de basis, je krijgt patroon in de vorm van kruisen.  5Tunisskaya Verkeerde petlyaTunisskoe doek gebonden door dergelijke loops, vergelijkbaar met breien av.  6Tunisskaya front petlyaUzor gemaakt Tunesische gezicht scharnier, is niet anders dan vyvyazannogo op spaken gezicht canvas.

Tunesische haak. Monsters van breien  De uitbreiding en vermindering van loops. De horizontale secties  Brei een lange haak.

Plannen, ontwerpen  Gemeenschappelijke Fouten in de Tunesische gebreide en hoe op te lossen 8Azhurnoe Tunesische vyazanieTunisskoe maaswerk haak heel gemakkelijk. De eerste rij van loops wordt gedaan door een eenvoudige methode van Tunesische haak. Op de terugweg rij consistent geassocieerd met 2 en 3 of 3 en 4 lussen  vorige serie, en vervang ze met dezelfde hoeveelheid lucht loops.

In de volgende reeks een reeks van lijnen, haak in de lucht doorheen de lus te maken.  Korte rijen gehaakte driehoeken, ruiten.  Een verzameling van patronen 11Ornament in Tunesische breipatroon wordt meestal uitgevoerd op copulatie "eenvoudige twist" of "front".  Figuur versiering aangebracht op papier in de kooi als voor kruissteek.

Iedere cel komt overeen met een langwerpige lus, elke rij van breien (1e en 2e fase) komt overeen met het nummer van de figuur.  Toen de 1e fase van de lus nummer te bellen, afwisselende kleuren 3,2 draad, wanneer de 2e fase (provyazyva van horizontale-keten), respectievelijk een draad van de ene of de andere kleur, het herhalen van de patroon van de 1e graad stropdas.

Wanneer het ornament is een gratis draad, die niet deelnemen aan de werkzaamheden die nodig zijn om rekken aan de verkeerde kant van het breien. In de overgang van de ene kleur naar de andere thread over te steken.  Als een gekleurde draad in te voeren vanaf de rand, dat wil zeggen, het nummer van de eerste lus, moet de laatste vorige aantal horizontale lus vlechten fase 2 van de draad brei de nieuwe kleur.

Reaching out van het binnenwerk-free naaien patroon is niet gecontracteerd, door breien stof moet een beetje uitgerekt, maar tegelijkertijd trekken draad moet niet doorhangen.  Wanneer breien een lange haak niet is aan te raden om een ​​patroon te gebruiken met een groot patroon van ornament, zodat aan de verkeerde kant waren niet te lang te trekken.

Niet aanbevolen voor multi-color afbeeldingen, omdat Tunesische haak een leuke manier om breien hakenfree draden, doorgeven aan de verkeerde kant van het breien, maakt een grote verdikking van gebreide stof. Bron  C met behulp van deze techniek, kunt u een verscheidenheid van mooie dingen: tassen, cosmetica tassen, hoezen voor mobiele telefoons, etc.  Voor de regeling van het breien met kralen past een regeling voor het borduren.

14Modeli Tunesische Crochet Knitting Basket  Gebreide wanten, muts, riem Gebaseerd op materialen blogs.mail.ru

schema van breien, breien, haken, haak