over breien

 

Tunesische haak techniek

Tunesische haken breien machinesTechniek Tunesische haak is niet ingewikkeld. Lange haak, maar ook zo kort, dan kunt u vyvyazyvat verschillende foto's. Overweeg een van de opties (dit cijfer de riem). Aangezien het Canvas zal smal worden, zal het genoeg zijn en eenvoudig haken Knitting.

Om een ​​lichte workout onderwerpen te selecteren, is het goed te hebben gezien alle lussen. Noodzaak tot 16 vozd.petel bellen. Nu moet je de eerste rij van loops type - string string wordt getrokken door de lus en links op de haak, dan haak is doorgegeven aan de volgende lus van de ketting, grijp en trek de draad - en ook om te vertrekken de haak. En omdat iedereen anders. Op de haak moet hebben 16 lussen.

Nu, brei van links naar rechts achterste rij (na alle, in de Tunesische knit nummer van het getal dat wordt verkregen uit de twee fasen - provyazyvaniya directe en reverse-serie). 3) de draad rekken door de lus op de haak en lus de komende 4 - verkregen een totaal van rakushechka-5 samen provyazanyh loops. 4) eenmaal een keten van drie vozd.petel 5) zo breien met 3 rakushechki, dan is een keten van twee en samen breien vozd.petel resterende twee lussen op de haak.

Tunesische haaknaald techniekVoor de komende provyazyvaniya kiezen hangt af van de haak. Trek de lussen van elke lus moet zijn lucht-ketens en loops op schelpen. De figuur hierboven genummerde alle lussen. Totaal zal zijn op de haak 16 lussen.

2 lussen samen, een keten van drie vozd.p., uit de lus met een haak lus vier rijen schelp, een keten van drie vozd.p., shell, ketting 3 ce, shell, keten van twee temperatuur. Sectie 2 lussen samen. Gebaseerd op materialen forum.nanya.ru

Gerelateerde berichten:
  1. schema van breien, haken
  2. dress

haak, breien, breien lus