over breien

 

Tunesische haak techniek

Elke techniek knit heeft zo zijn voordelen. Doek, verbonden spaken, zacht en soepel. Een klassieke korte haak kan worden aangesloten fijne opengewerkte en dikke dichte doek, maar ze zijn lastig te breien fancy garen. Patronen met betrekking tot lange haak, die doet denken in structuur stof en een beetje stretch voor hen duidelijk zichtbaar textuur van de draad.

Patronen hebben een voor-en zelfkant, terwijl knit hebben niet op het doek te draaien en breien partij verandert niet. De lengte van de haak bepaalt de breedte van de stof, die gekoppeld kunnen worden. Aan het einde van de haak is een Non-verdikking, die voorkomt uitglijden typesetting loops. Leren breien en maken een kleine steekproef van patronen kan kort zijn en de gebruikelijke haak.

Dikte (diameter) van de lange haak tot 5-6 keer groter is dan de dikte van de boor string. De basis voor alle ontwerpen is de string van de lucht loops. De eerste rij van de bladen voor de meeste van hetzelfde patroon en wordt uitgevoerd in twee stappen. 1e methode - van rechts naar links.

Van elke lus van de keten, te beginnen met de tweede van de haak, haal deze door de lus en ze op de haak te verlaten. Getypt op de haak zo vele loops als ze waren in de keten. 2e methode - van links naar rechts te draaien, zonder het werk. Brei consequent scoorde alle scharnieren, eerst een keer gekozen een lus, en dan twee lussen op de haak totdat er een lus zijn, het is de eerste lus van de volgende rij.

Lange haak kunt u heel wat verschillende patronen. Het hangt allemaal af van hoe u haak in het doek met een set van loops en daarna als provyazyvat deze loops. Een simpele draai aan de 2e rij. 1e afspraak. Gain loop, door de invoering van een haak onder de verticale wand van elke lus over de breedte van het doek. 2e ontvangst.

Consequent knit alle gekozen lus (zoals in het vorige foto's), de laatste lus een keer ingelegd, en daarna alle lussen in paren. De laatste serie schilderijen geeft een zeer losse, dus na het schilderen te wijten aan de grootte die je wilt, moet u de laatste reeks van het aansluiten van bars te maken. Aan de rechterkant van de stof om een ​​rand te krijgen - pigtail, met de linker - van een enkele draad. Monsters van eenvoudige vlechten verbonden uit verschillende draden.

Shaped lijn voor een eenvoudige gevlochten lijn fittingen (schouder, armsgaten, hals) in een eenvoudige vlecht om incomplete series te binden. Vyvyazyvaniya weg rechts en links is anders. Volgens de berekening van de vermindering patroon van loops en rijen (zoals in de spaken of een klassieke haak). Aan de rechterkant daling aan het begin van elke rij in plaats van een verzameling van loops op het geschatte aantal van het aansluiten van bars, dan is de lus te krijgen zoals gebruikelijk te maken.

Aan de linkerkant verlagen aan het eind van elke rij nedobirat schatting van het aantal loops dichtbij zoals gewoonlijk. Om vast te stellen de losse randen na de hele lijn (armsgat, schouder, nek) maken het totale aantal van het aansluiten van bars, beveiligen op hetzelfde moment alle series contouren lijnen.

De toevoeging van een lus voor het toevoegen van een lus in het midden van de serie haak type tussen de twee verticale lussen in een horizontale lus van de vorige rij en uit de dial-in lus. In de averechte toer alle st in paren zoals gewoonlijk.

lus, naald, patroon, opengewerkt, haken, breien