over breien

 

Tunesische haaknaald langer

Dit is een leuke manier te breien een lange haak is bekend sinds de oudheid. Tunesische haak is anders doek weven een helder en bijna geen rek.  Haaknaald is noodzakelijk, zelfs met een lange punt. Deze haak kan worden gemaakt van metaal spaken, bewerkt baard aan het scherpe einde spaken.

De basis van het patroon is de reeks van luchtfoto lussen, die zijn gebreid in lengte. In alternatieve breien 2 rijen: 1e rij, van rechts naar links, en de 2e rij, van links naar rechts vyvyazyvaemy.  1e rij bestaat uit loops, die consequent zijn uit gesleept van elke lus van de keten, te beginnen met de derde van de haak (afb.  1, a).  In Fig.

1. De uitvoering van de eerste rij van de Tunesische haak: een - een set van loops, b - provyazyvanie loops  In de 2e serie van lussen provyazyvayut als volgt: eerst een (eerste), daarna twee samen (afb.  A, b). Bijeenkomst van de 2e serie van loops, haak geïnjecteerd van links naar rechts onder elke lus in de 1e lijn, verticaal gelegen (fig. 2).  In Fig.

2. Tunesische haaknaald lange yoHet uitvoeren van de tweede en volgende rijen van de Tunesische haak: de regeling en de algemene verschijning  Als het oppakken van de lus, dan is de eerste haak onder de 2de te voeren, onder de 1e lus van de basis, krijg je het patroon in de vorm van kruisjes (afb. 3).  In Fig. 3. Het patroon van gekruiste lussen Tunesische haak: de regeling en de algemene verschijning  Alle ontwerpen kunnen worden gebreid met de lucht lus. Dit wordt gedaan wanneer de lus winst op de haak.

Slepen de lus van de werkende draad, het provyazyvayut, voer dan de haak onder de volgende lus van de vorige reeks (Fig.  4).  Breien kan worden kleurrijk, met een reeks gratis rekken aan de verkeerde kant.  In Fig. 4. Tunesische haakpatroon met een lucht-lus  Voor het uitvoeren van de steekproef gebreide ketting en lus winst van de 1e serie op de gebruikelijke wijze, 2e serie is als volgt.

Hooked een werkende draad, provyazyvayut 1e lus op de haak en lus breien lucht.  Weer poddevayut werken draad, provyazyvayut 3 lussen in een keer.  Deze bundels, die van de drie lussen te doen voor het einde van de serie tussen de balken de koppeling van de lucht lus. Na provyazyvaniya lus zal worden ingedeeld in twee.

De volgende rij, het oppakken van de lus, haak geïnjecteerd onder elk paar van loops van rechts naar links en in de lucht lus tussen de paren op hun beurt.  Provyazyvaya lus, om ervoor te zorgen dat nieuwe paar lussen in paren op de vorige rij.  Keten en de 1 e serie scharnieren dragen draden van een kleur, 2e en 3e rij - draad van een andere kleur.  Tunesische breien sjaals te maken, hoeden, blouses, rokken, dekens, kussenslopen op kussens, wanten en andere items.

Mitten beginnen met het breien van de manchet aan de onderkant van het patroon (Fig.  5). Prepareert u eerst een monster en maken de berekening loop, dan loop gain voor de keten, gelijk aan de lengte van de uitgebreide wanten (2 helften), en vlak gebreide stof om het gat voor de duim. Om openingen aan de onderkant van de lus wordt doorgegeven (8-9 loops) en doe hetzelfde on yo de haak van een werkende draad. Provyazyvayut lussen op de gebruikelijke manier, en verder breien aan het begin van de afdaling.

Descent twee keer te maken.  Gepland voor deze mid-breien en maken de afdaling op de eerste weg rechts, dan naar de linker helft van het want.  In Fig. 5. Patroon Mittens  De afdaling van de lussen gemaakt van patroon in de gelederen provyazyvaniya lussen van links naar rechts (afb.  6).  Om een ​​vinger loop en de breedte van het gat en gebreide top, dan is de onderste helft van de vinger te krijgen.

Deployed otparivayut wanten en naai: een vinger aan de achterkant, want aan de voorkant lus hechting of kolommen zonder jaar. Rice. 6. De afdaling van lussen in de Tunesische breien  Cap als de dop is aangesloten bij de draden van grijs en paars (2 toon) kleuren (Fig. 7). Haar flat gebreide stof en genaaid aan de achterzijde.

Begin het breien van de bodem. Om te beginnen doen keten op het gebied van het hoofd, en de lus te krijgen provyazyvayut hen. Tunesische haaknaald breien langeIn het 2e en volgende rijen van het breien, het oppakken van de lus, is de haak geïntroduceerd in het midden van elke lus in de richting van je weg, alsof piercing de gebreide stof vanaf de rechterkant naar de verkeerde kant.  De textuur van het breien is zeer gelijkaardig aan breien.

Na 10 rijen van breien aan de rand van de draad wordt beëindigd. Het werk binnenstebuiten gekeerd naar hem, is de draad vast op de half-loop te doen en loop ketting gehaakte muts. In de 6e rij te beginnen vyvyazyvat patroon. Oplopend tot een hoogte van canvas dragen 14 cm, dan aan de lus te verminderen (zie Fig.

6) beginnen bij 8-9 plaatsen, nog steeds ver van elkaar. Cap gestikt.  Door middel van het gewricht. bijgevoegd koord. Strook van 10 rijen van breien is het geven van weg naar boven en is bevestigd aan de dop onzichtbare steken. Op verzoek kunnen worden ingebed in de revers van een strook van schuimrubber.  In Fig.

7. Cap: overzicht en patronen voor het breien  Tijd van koord gemaakt van vislijn (Fig. 8).  Om te beginnen breien een ketting langs de lengte van de riem, de rangen van het patroon zijn de breedte van de band. 1ste loop gesleept door de derde lus van de keten, vanaf de haak, dan nog 4 lus in een rij, zes lussen, die op de haak, provyazyvayut twee samen.

Bij het typen van een serie van 2-lussen, haak lus wordt ingevoerd onder 1e rij van links naar rechts.  Na het behalen van vier lussen, haak geïnjecteerd in de lus van de ketting en sleepte de 5e lus.  Alles hangt af van provyazyvayut twee samen. Gebaseerd op materiaal van www.my-style2006.narod.ru

haak, breien, haken, yo, yo