over breien

 

Tunesische haaknaald originele techniek

Voor de Tunesische gehaakte lange, zogenaamde Tunesische haak gebruikt. Net als de andere haken, kan hij to be verschillende diktes voor het breien van stof in verschillende draad in textuur en dikte. Aan het vrije uiteinde van de Tunesische haak limiter wordt geplaatst.  Brei een lange haak genaamd Tunesische, Afghaanse weven, Victoriaans, en de term "tunnel".

Gebreide Tunesische Haak - de originele uitrusting. Het product is gebreid, niet te implementeren op 180 graden, zoals in haken stof of het breien roterende serie.  Elke serie is verdeeld in twee fasen: een persoonlijke serie van rechts naar links loop te krijgen, en de averechte rij provyazyvayut ze al van links naar rechts.

Patronen geassocieerd lange haak om de textuur meer als stof dan een gebreide stof, en een beetje stretch. Het doek heeft een voor-en zelfkant.  Haak langs de gehele lengte (30-50cm) moet dezelfde dikte (klassieke Tunesische haak) of een hard top haak (15-20cm) strekt zich een flexibele lijn (haak voor flexibele communicatie) zijn.  De lengte van de haak bepaalt de breedte van de stof, die gekoppeld kunnen worden.

Knit Lange haak is altijd aan de voorkant van de voorwaartse en achterwaartse richting, zodat het mes is meestal duidelijk omschreven voor-en zelfkant. Producten met betrekking tot lange haak, praktisch om te dragen, zoals de Tunesische doek is uitgerekt of niet de lengte, noch de breedte en nauwelijks vervormt na het wassen. Deze eigenschappen moet rekening worden gehouden bij de berekening van het product voor breien, het verhogen van de vergoeding voor de gratis passen.

De grootte van de haak oog wordt bepaald door de diameter van de staaf, en afhankelijk van de dikte van het garen kiezen, zodat de haak was ongeveer twee keer dikker snaren (vergelijkbaar met de gebruikelijke breien).  Op de kabel (flexibele end) - Tunesische haaknaalden kunnen normale lengte (15 cm 12). Deze haken zijn gemakkelijker, comfortabeler met breien onderdelen aan de grote breedte en onmisbaar voor een ronde breien.

Consumptie van het garen in de Tunesische breien voor ongeveer 20% minder dan de breien stof met dezelfde dichtheid korte haak. Breien Tunesische haaknaald originele techniekDit gebeurt met een eenvoudige weven garen (sc wordt gevormd door drie, en Tunesische stijl - slechts twee draden).

Een typisch kenmerk van de Tunesische haak is de vervulling van elke reeks in twee fasen: de eerste (composiet) - een set van lussen op de haak van elke lus van de richting van rechts naar links over de breedte van de stof, en de tweede (Locking) - consistent provyazyvanie aangeworven lus in omgekeerde richting van links naar rechts, zonder het verplaatsen van uw product.  De basis voor alle ontwerpen is de string van de lucht loops.

Het is geen onderdeel van een patroon door rijen en wordt aangeduid als de nullijn. De loop van de laatste rij van rechts naar links provyazyvayut een rij v of polustolbikov.  Lange haak kan het uitvoeren van een verscheidenheid van patronen, en de vorm hangt af van hoe de haak is geïntroduceerd op een set van loops en deze lussen als provyazyvayut in de klem fase.

Bij het typen van Tunesische haak bars kunnen worden ingevoerd in een of meer verticale draden van de vorige rij, evenals een horizontale keten in het blad, of een verticale draad in twee rijen onder, etc. Tunesische Crochet Knitting originele techniek HaakDit kan worden aangeworven tussen de lussen op de haak voor een extra slip op de werking thread (direct of omgekeerd jaar) of door het intypen van een lus haak, paarsgewijze kruis ze, evenals provyazyvat in de tweede fase is niet alleen een, maar twee, drie of meer loops samen.  In toekomstige artikelen zullen we kijken naar de basis-Tunesische haak weven en een aantal patronen.

Op basis van materialen www.myjane.ru

breien, breien, haken, haken, haak