over breien

 

Voor de Tunesische breien

Dat is de reden waarom de lengte van de haak voor de Tunesische breien bijna het dubbele van de gebruikelijke lengte van de haaknaalden en is ongeveer 35-45 cm aan het einde van de Tunesische haaknaalden is meestal een speciaal limiter, die lussen voorkomt schuiven van de haak. Voor de Tunesische dekking haakDit Tunesische haaknaald te laten uitzien als een gewone naald, houd hem zelfs als breinaald wilt en niet als een normale haak.

De moderne techniek van de Tunesische haak maakt gebruik van speciale haken die zijn een kruising tussen een haak en de rondbreinld. Ze heten ronde Tunesische haken en zien eruit als een normale haak lengte van 15 cm, die is bevestigd aan een draad of vislijn aan de limiter.

Net als alle haaknaalden, Tunesische haken zijn ook verkrijgbaar in verschillende diktes, die elk overeenkomt met een bepaalde  .  Het proces van Tunesische haak is slechts een kant van een gebreide product (gezicht). De allereerste breien gaat van links naar rechts en vervolgens rechts naar links, maar het product zelf is niet gedraaid. Voor de Tunesische breien knittingNet als met de conventionele breien haken, Tunesische haak aan het begin moet je een keten van lucht loops wijzerplaat.

Begin dan direct zelf Tunesische haken, die verschilt van de gewone haaknld zodat elke rij is gebreid in twee stappen. Ten eerste krijgen de gehele lengte van de open lus breien, breien, zoals in de spaken. met deze loops zijn geregen aan een Tunesische haak.

En dan, het verplaatsen in de tegenovergestelde richting, de open lus is gesloten in een rij, zodat alleen open een lus van de laatste, zoals bij conventionele breien haken. Het proces van breien is herhaald.  Dus, als de Tunesische breien verkregen door zowel horizontale als verticale scharnieren, wat het mogelijk maakt om ze te compileren van complexe patronen, als in de conventionele breien haken.

U kunt ook vyvyazat verschillende lussen van een of meerdere lussen met elkaar verbinden, zodat jaar of lucht lus. Het is mogelijk om in de lus als het breien van de voor-en achterwand, evenals uit vyvyazyvat patroon van horizontale en verticale lussen.  Bij de Tunesische haak techniek minder garen dan normaal gebruikt.  De eeuwige vrouwelijke vraag -. Voeding, sport en zelfvertrouwen. Gebaseerd op materialen www.knitting-tale.ru

breien, yo, haak, haken, yo, patroon