over breien

 

Tunesische gehaakt

Wanneer de Tunesische breien een zeer robuuste en duurzame gebreide stof geeft. Tunesische haak jaarVoor de Tunesische haak een speciale lange haak die, wanneer bewaard breien, naald wilt. Met een dergelijke operatie breien hoeft niet te draaien. Kettingen van de lucht loops.

Persoonlijke serie: das een raamantenne lift, haak in de lucht om de lus geklemd terechtkomen, de draad te trekken en laat de lus op de haak. En brei op dezelfde manier, met alle lussen blijven op de haak. Averecht rij: uitvoeren jaar en brei ze eerste lus, yo en opnieuw te maken brei de volgende twee lussen. En brei op dezelfde manier, zolang de haak blijft niet een lus.

Voor de volgende serie van persoonlijk winstbejag tot het aansluitnet, zoals in de eerste persoonlijke serie. Wanneer vyvyazyvanii lus haak tot het aangaan van het verticale deel van de lus van rechts naar links en trok de string en naar de volgende lus. De volgende serie van averecht breien, zoals hierboven beschreven. In de Tunesische gebreide lussen worden gesloten.

De rand wordt netjes, als je een serie van het aansluiten van bars of sc. Aan het begin of einde van een rij in de persoonlijke serie een haak tegelijkertijd te introduceren in het verticale deel van de twee lussen en trek ze uit van een lus. Als de rand van de werkzaamheden die nodig zijn om meer loops af te trekken, dan op de top van hen om het aansluiten van bars te sluiten.

Tunesische haken breienOp het punt waar je nodig hebt om daling van het aantal persoonlijke tijd om de haak te introduceren in het verticale deel van de twee ne \ Tel en een van hen te trekken de lus. Om dit te doen, aan het eind van de zelfkant nummer om zo veel lucht \ loops associëren als je nodig hebt om loops toe te voegen. Dan binden een lus antenne lift en de volgende serie van de persoonlijke pribav \ lennyh lucht vyvyazyvat loops van de loop, zoals gewoonlijk.

Om dit te doen, aan het eind van het gezicht-serie in het vereiste aantal jaar doen als in knit spaken. In de volgende av rij provyazyvat ze zoals gewoonlijk. Op het punt waar je nodig hebt om een ​​aanvulling te maken, voert u de haak in de horizontale \ horizontale gedeelte tussen twee verticale wanden van de lus en trek de nieuwe lus. Om dit te doen, over loops, waar het moet een gat in de persoon \ PTO aan een aantal van de overeenkomstige aantal jaar doen.

De volgende av rij provyazyvat ze zoals gewoonlijk. Gebaseerd op materialen VSE-sama.ru

yo, breien, haken, yo, lus